Muhtarlar Saygılı'ya sıkıntılarını anlattı

Muhtarlar Saygılı

Tüm Muhtarlar Derneği Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'yı ziyarette ettiler. Ziyarette Mahalle muhtarları sıkıntılarını anlattılar. Başkan Saygılı'da Sosyal Konsey'in çalışmaları konusunda fikir alışverişinde bulundu.

 

FİKİR ALIŞ VERİŞİ YAPILDI

Tüm Muhtarlar Dernek Başkanı Ağa Pehlivanlı ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı makamında ziyaret ettiler. Kırıkkale’nin tüm mahalle muhtarlarının katıldığı toplantıda muhtarlar mahallelerinde yaşanan sıkıntıları anlattılar. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı muhtarlardan gelen sorunların çözümü için ilgili birimlere talimat verdi.

 

MUHTARLARLA ORTAK ÇALIŞACAKLAR

Ayrıca Ramazan ayında Kırıkkale Belediyesi Sosyal Konsey’ in muhtarlarla ortak çalışarak ihtiyaç sahibi ailelere daha kolay ulaşılması için bilgi alışverişinde bulunuldu.  Ramazan ayın da ihtiyaç sahibi ailelere muhtarlar ve Belediye işbirliği ile daha fazla aile ye yardım götürülmesi amaçlandı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tüm mahalle muhtarları ile ayrı ayrı görüşerek sorunlarını dinleyip not aldı. Başkan Saygılı mahalle muhtarlarının ziyaretinden dolayı teşekkür etti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ